Dokters van Hier - Huisartsenpraktijk

Einsteinstraat 34 A 02 - 6227 BZ Maastricht

Met ons vertrouwde vaste team van dokters, assistentes en praktijkondersteuners bieden we u persoonlijke zorg. Persoonlijk contact, maatwerk, samenwerking (zowel binnen als buiten Zorgplein Heer) en preventie zijn leidend. Op deze manier zorgen we ervoor dat u op de juiste plek behandeld wordt en werken we samen aan uw gezondheid.

We nemen graag de tijd voor u, daarom zijn alle afspraken standaard 15 minuten. Wij vinden ook dat de zorg echt beter is als u telkens dezelfde arts spreekt, daarom werken we in principe alleen met vaste artsen. Dokters van Hier is een gecertificeerde praktijk en een officiële Pluspraktijk. Samen met ongeveer vijftien andere Pluspraktijken in de regio werken we aan vernieuwingen in de huisartsenzorg met als doel die effectiever en wijkgerichter te maken.

Op onze website vind u informatie over de praktijk en het team. Verder krijgt u via de site toegang tot uw persoonlijke digitale patiëntomgeving (eServices) waarmee u bijvoorbeeld herhaalrecepten kunt indienen, een afspraak kunt inplannen of een medische vraag kunt stellen.

Wij zijn Hier, bij u in de buurt, en zien u graag terug in de praktijk.

Bezoek de website

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08.00 tot 17.00 uur
Buiten kantooruren: Huisartsenpost Maastricht Heuvelland

Contact

Telefoon: 043-367 1575
Spoed: 043-367 1575 (kies 1)
Recepten: 043-367 1575 (kies 2)
Fax: 043-365 4500
E-mail: doktersvanhier@ezorg.nl

Nieuws

De bewoners van Zorgplein Heer

Bij Zorgplein Heer kunt u op één adres terecht voor meerdere medische afspraken. Dat is mogelijk omdat we met dertien zorgaanbieders onder één dak zitten. Dat maakt het voor u een stuk makkelijker. U hoeft niet meer kriskras door Heer en kunt gelijk uw…

Nieuwe huisstijl

Bij Zorgplein Heer hoort natuurijk een eigen logo en huisstijl. Deze zijn symbolisch voor onze samenwerking en de zorg.

Kenmerkend voor het logo is de blauwe H. Deze staat voor Heer, maar ook voor onze verbondenheid met elkaar. De lijnen in…