De bewoners van Zorgplein Heer

Bij Zorgplein Heer kunt u op één adres terecht voor meerdere medische afspraken. Dat is mogelijk omdat we met dertien zorgaanbieders onder één dak zitten. Dat maakt het voor u een stuk makkelijker. U hoeft niet meer kriskras door Heer en kunt gelijk uw medicijnen bestellen of ophalen.

Wie zit er?

U komt binnen via Apotheek Heer. Vandaar uit loopt u de gezamenlijke wachtruimte in van de huisartsenpraktijken Heerderhof en Gezondheidscentrum Heer. De praktijken van Dokters van Hier en Huisartspraktijk Heer liggen rechts van de wachtkamer, die van Gezondheidscentrum Heer links. In de ruimtes van de huisartsen houden ook Verloskundige Praktijk Schoffelen-Van Vleuten en internist-endocrinoloog Jeroen Nijhuis van ProxiCure zorg & educatie spreekuur.

Op de eerste verdieping vindt u Fysiotherapiepraktijk Noijen, kinderfysiotherapie Bronzwaer, podotherapie Hermanss, ergotherapiepraktijk Husson, Hermine Lamers medisch pedicure en huidverzorging en de wijkverpleegkundigen, diëtisten en specialisten ouderengeneeskunde van Envida. Als u een afspraak met een van deze zorgaanbieders heeft, kunt u gelijk met de trap of lift naar de eerste etage gaan. Daar kunt u plaatsnemen in de wachtruimte, waar u wordt opgehaald.