Kinderfysiotherapie Bronzwaer - Kinderfysiotherapie

Einsteinstraat 34 - 6227 BZ Maastricht

Al meer dan 30 jaar staat Fysiotherapie Bronzwaer bekend als de meest vooraanstaande praktijk op het gebied van kinderfysiotherapie in Maastricht. Al onze medewerkers zijn bovengemiddeld geschoold en in het bezit van meerdere diploma’s en specialisaties.

Veel voorkomende zaken waarmee een kind bij een kinderfysio terecht komt,  zijn:

  • zuigelingen en voorkeurshouding/afgeplat hoofdje
  • vertraging in de motorische ontwikkeling
  • veelvuldig vallen/struikelen of looppatroon problemen
  • kinderen met sportblessures of andere problemen tijdens het sporten
  • schrijfproblemen en/of aandacht en alertheidsproblemen op school
  • kinderen met scoliose problematiek
  • houterige motoriek, problemen met de gymles

Naast algemene kinderfysiotherapie (bijvoorbeeld motorische achterstand, schrijfproblemen, aangeboren afwijkingen of revalidatie) hebben wij ons ook extra toegelegd op specifieke gebieden als scoliose/rugproblematiek, autisme, prenatale vroegdiagnostiek, longaandoeningen, motorische therapie en orthopedie. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in sportfysiotherapie. Zodoende houden we ons ook veel bezig met blessures, ontwikkeling en training op sportgebied bij kinderen, een belangrijke en unieke combinatie van twee specialisaties die nergens anders in Zuid-Limburg bestaat.

Onze sport- en kinderfysiotherapeuten doen onderzoek en maken gebruik van testen om een volledig beeld te krijgen van het niveau van het kind. De behandeling die hier uit voortvloeit, richt zich spelenderwijs op de ontwikkelingsmogelijkheden van het kind. Het doel is dat het kind – zuigeling, peuter of schoolgaand – beter functioneert in zijn leefomgeving, meer vaardigheden leert en daar meer plezier aan heeft.

U kunt altijd bij ons terecht zonder verwijzing van uw huisarts of specialist.

Bezoek de website

Contact

Telefoon: 043 3632671
E-mail: info@fysiotherapiebronzwaer.nl

Nieuws

De bewoners van Zorgplein Heer

Bij Zorgplein Heer kunt u op één adres terecht voor meerdere medische afspraken. Dat is mogelijk omdat we met dertien zorgaanbieders onder één dak zitten. Dat maakt het voor u een stuk makkelijker. U hoeft niet meer kriskras door Heer en kunt gelijk uw…

Nieuwe huisstijl

Bij Zorgplein Heer hoort natuurijk een eigen logo en huisstijl. Deze zijn symbolisch voor onze samenwerking en de zorg.

Kenmerkend voor het logo is de blauwe H. Deze staat voor Heer, maar ook voor onze verbondenheid met elkaar. De lijnen in…