Pom Snel - Psycholoog

Einsteinstraat 34 - 6227 BZ Maastricht

Pom Snel is een zelfstandig psycholoog die individuele behandeling biedt bij mensen met psychische klachten. U kunt bij haar terecht voor alle voorkomende klachten die behandeld kunnen worden binnen de GBGGZ (Generalistische Basis Geestelijke Gezondheid Zorg). Dit kunnen angst- en stemmingsklachten zijn en in het bijzonder SOLK (somatisch onverklaarbare lichamelijke klachten). Ze biedt ook ook nazorg bij persoonlijkheids- en ontwikkelingsproblematiek.

Pom Snel heeft ruime ervaring binnen de GGZ. Patiënten behandelen binnen de GBGGZ betekent dat er sprake is van kortdurende zorgtrajecten waarbij ze snel aan de slag gaat met cliënten om hun klachten te verminderen.

Pom Snel is BIG-geregistreerd Gezondheidszorgpsycholoog en lid van het NIP. Aangesloten bij CENZO, Centraal Netwerk Psychologische Zorg.

Bezoek de website

Nieuws

De bewoners van Zorgplein Heer

Bij Zorgplein Heer kunt u op één adres terecht voor meerdere medische afspraken. Dat is mogelijk omdat we met dertien zorgaanbieders onder één dak zitten. Dat maakt het voor u een stuk makkelijker. U hoeft niet meer kriskras door Heer en kunt gelijk uw…

Nieuwe huisstijl

Bij Zorgplein Heer hoort natuurijk een eigen logo en huisstijl. Deze zijn symbolisch voor onze samenwerking en de zorg.

Kenmerkend voor het logo is de blauwe H. Deze staat voor Heer, maar ook voor onze verbondenheid met elkaar. De lijnen in…